Ja, jag har nog i alla fall fällt ut landningsställen och siktar på ett lämpligt ställe att landa. När Jonas släppte av mig inne i Stockholm kändes det som om man släpptes ut i en lite overklig värld. Den sköna bubblan man befann sig i sprack.

Men ni lever kvar i minnet! Plus att mycket fortfarande bearbetas. Jag känner ett skönt lugn inombords och är stärkt i mitt ledarskap efter veckan.

Om du någon gång skulle få frågan om du vill gå UGL så se det som en gåva. Ta tacksamt emot den och tveka inte en sekund att gå utbildningen. Funderar du på att bli ledare eller vill du utveckla ditt ledarskap så är det också helt rätt väg att gå.

Även om det kräver en del av dig som deltagare så finns det så vitt jag vet inte något bättre sätt att utveckla sig som ledare och även som person. Du får genom att själv uppleva en grupps olika faser en genuin insikt i vad som händer och vad en grupp går igenom. Det leder till att du som ledare blir stärkt i ditt ledarskap och vad gruppen behöver för att komma vidare och öka sin produktivitet och välmående.

Det finns många handledare att välja mellan när man har siktet inställt på en UGL-utbildning. Men då kan jag göra det lätt för er. Handledarna för vår grupp kom från Firo AB under ledning av Kenneth Haninge. De fick oss alla i gruppen att känna stor tillit och var både professionella och personliga. Med fingertippskänsla leder de oss framåt och man känner sig helt trygg att ta de kliv man behöver både som grupp och som individ för att utvecklas. Det känns som om det är personer som hamnat helt rätt i sitt yrkesval.

Tack för en fin vecka och de ord du skickade med mig. De värmde!

Hälsningar Marie

marie